maandag 29 december 2014

Voorstelrondje

Heeey iedereen, 

Eerst onszelf maar even voorstellen, wij Larissa en Mieke of Mieke en Larissa (ligt er maar net aan) zijn sinds begin 2013 vriendinnen. In April 2013 was Mieke haar eerste vlucht en daar werd ze ingewerkt door Larissa, nu wij samen aan de slag gaan bij easyJet willen wij jullie graag meenemen op onze avonturen. Wij gaan proberen om minimaal 2 keer per week te bloggen, dit is natuurlijk afhankelijk van ons rooster.

Mieke is gebouwd in 1986 en na opgegroeid te zijn in Amsterdam heeft ze een uitstapje gemaakt naar een mini dorpje in de buurt van Schiphol. Sinds 2013 is ze werkzaam in de luchtvaart, wat een zomerbaantje had moeten zijn begint nu toch wel op een carriére te lijken. Altijd te porren voor een Starbucksje en/of iets van chocolade. In haar vrije tijd staat ze graag in de keuken, aait ze 1 van haar 3 katten (of soms alledrie tegelijk), maakt ze sieraden, gaat ze naar de kerk en is ze bezig met van alles en niets (vooral niets...)
Momenteel heeft ze geen piloot, brandweerman, beveiligingsbeamte oftewel een man in uniform in dienst en geniet ze van haar vrijgezellen status.

Larissa is 28 jaar en een echt Goois trutje compleet met pareloorbellen, en werkt sinds 2012 in de cabine. Ze is begonnen bij een kleine Neerlandsche maatschappij en slaat binnenkort haar vleugels uit naar easyJet. In het dagelijks leven laat zij zich door haar eigen piloot bedienen en voorzien van caramel macchiato’s, zijn de rollen eindelijk een keer omgedraaid ;-) Ook heeft zij een grote voorliefde voor nagellak van Essie en O.P.I en kookt en bakt ze graag. Als ze niet te druk bezig is met het maken van foto’s van haar twee katten.

Mocht je vragen hebben of meer willen weten over het leven als steward(ess) laat dan gezellig een berichtje achter! 

Veel leesplezier en we kijken er naar uit om hier een geweldig leuk en interactief blog van te maken!
Happy many landings! 

Larissa en Mieke

3 opmerkingen:

  1. Heeel leuk ladies! Ik kijk uit naar jullie blogs. Fijne jaarwisseling!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey Whit, eindelijk weer eens bloggen! Jij ook een fijne jaarwisseling gewenst x

      Verwijderen