woensdag 15 april 2015

Vinylify Record Store Day - Je eigen plaat uitbrengen op vinyl

RETRO ALARM

Hey all,

Nu eens even heel wat anders! Een vriendinnetje van mij, Jade, heeft een behoorlijk leuke baan, momenteel werkt ze samen met Vinylify een bedrijf dat muziek uitbrengt op vinylplaat. Helemaal retro natuurlijk.


Op 18 April is het Record Store Day - hieronder een stukje uit hun persbericht

Op Record Store Day, zaterdag 18 april, wordt de vinylplaat in het zonnetje gezet. Dit van oorsprong Amerikaanse evenement is inmiddels ook naar Nederland overgewaaid. Veel artiesten brengen op deze dag hun muziek uit op vinyl. Dat gaat meestal in grote oplages. Vinylify maakt het nu voor artiesten mogelijk ook in kleine oplage, zelfs met een enkel exemplaar, op vinyl te verschijnen.






Geweldig leuk dit! Vinylify biedt 10 artiesten de kans om hun muziek gratis te laten vereeuwigen op vinyl. Dus wie weet ken jij wel een huis-tuin-keuken zanger(es), ben je de buurman/buurvrouw van een bekende artiest zoals Marco Borsato of ben jij Marco Borsato zelf (je weet nooit!). Vertel ze dan snel over deze unieke actie.

Net wanneer je denkt dat het niet leuker kan worden, er wordt ter plekke een mooie unieke cover ontworpen voor de plaat! Dit gebeurt door het Amsterdams designers collectief Wall Dizzy.

Op Facebook vind je ze hier
Opgeven doe je via de site

Iedereen kan bij deze happening aanwezig zijn, op de Overtoom 228 in Amsterdam vind je de winkel "Brouw Je Eigen Plaat" waar je met eigen ogen kan aanschouwen wat een vakmanschap er achter schuilt.

Mocht je meer informatie willen, stuur dan via FB een berichtje naar Vinylify.

Dit bericht delen wordt erg op prijs gesteld!

Liefs Mieke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten